Cine suntem – Ziberline Consulting

ZIBERLINE CONSULTING

SERVICII DE CONSULTANTA
FISCALAZIBERLINE CONSULTING

SERVICII DE SALARIZARE SI
RESURSE UMANEZIBERLINE CONSULTING

SERVICII DE CONTABILITATECine suntem – Ziberline Consulting

S.C. Ziberline Consulting S.R.L. este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii adiacente din domeniul financiar-contabil si fiscal fiind membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România. Totodata reprezentantii societatii sunt acreditati ca si consultanti fiscali, de catre Camera Consultantilor Fiscali din Romania, dar si ca practicieni in insolventa, acreditati de catre Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa.

Perfectionarea continua este unul dintre elementele pe care le avem tot timpul in vedere, nimeni nu s-a nascut invatat si din acesta cauza nu ne este rusine sa afirmam ca invatam in mod continuu si fara intrerupere. Intre angajatii societatii se afla si persoane aflate in stagiatura la Camera Auditorilor Financiari din Romania si care nu peste mult timp vor deveni auditori acreditati.

Avem o vasta experienta in domeniul financiar-contabil, de management, fiind implicati multi ani ca si persoane fizice angajate, in diverse proiecte, proiecte cu care ne putem lauda si care ne-au facut sa acumulam cunostinte si stiinta.


Contact

SEDIU : Str. Cetatii, Nr.331A, Et. 1, Ap 8 Loc. Floresti, Jud: Cluj COD:407280


0743-144.011 | 0364-153.193


office@ziberline.ro

Politica Cookie
Politica de confidentialitate

Site realizat de Global Marketing IT

Partener Business Tot ce iubesc

Certificat de apreciere pentru Calitatea Serviciilor Oferite

Copyright Ziberline @ 2020. All rights reserved.